YKSITYISTILAISUUDET

Toiveidesi mukaan räätälöity tilaisuus

Vietä unohtumaton tilaisuus Vesijärven kauniissa maisemissa. Laivamme tarjoavat upeat puitteet erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen oli kyseessä sitten esimerkiksi syntymäpäivät, valmistujaiset, virkistysillat tai kokoukset. Meille on tärkeää, että voimme räätälöidä juuri teidän näköisen tilai-suuden, jossa te viihdytte. Yksityistilaisuuteen on mahdollisuus valita mieleisensä menu useasta eri vaihtoehdosta ja kauttamme voi varata tilaisuutta viihdyttämään esimerkiksi One man bandin, duon tai hanuristin.

Yksityisristeilyiden lisäksi kauttamme onnistuvat myös tilavuokrat maissa muun muassa s/s Laitiala-laivalla. M/S Vellamo-laivaa voidaan vuokrata tila-vuokrana myös sesongin ulkopuolella ja laiva tarjoaa loistavat puitteet esimerkiksi synty-mäpäivien, kokousten tai pikkujoulujen järjes-tämiseen!

Tutustu laivoihin ja valitse tilaisuuteesi sopivin vaihtoehto tai ota yhteyttä meihin, niin autamme toteuttamaan juuri haluamanlaisenne tilaisuuden!

S/S Laitiala
S/S Laitiala
S/S Laitiala
S/S Laitiala

Tilaisuutta järjestämässä? 

Lähetä suora kysely yhteydenottolomakkeen kautta, niin palaamme asiaan tarjouksen merkeissä. Mitä tarkemmat tiedot annatte, sen tarkemman tarjouksen saamme teille muodostettua. Järjestetään yhdessä juuri teidän näköinen tilaisuus!